Des de la nostra organització li informem que la nostra pàgina web utilitza cookies per oferir els nostres productes i serveis així com recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la instal·lació i l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.

Catàleg 2017 en format PRESTO/FIEBDC

Presto2011El catàleg tècnic 2017 en format PRESTO de LAMP, facilita la cerca i la consulta als projectistes dels productes d'il·luminació. El catàleg facilita les memòries tècniques i agilitza la realització de pressupostos dels agents del sector de la construcció.

Els productes contenen informació descriptiva, tècnica i comercial, fotografies i imatges. Els preus dels productes, amb els seus textos i les descomposicions, poden arrossegar-se directament a Presto o traspassar-se a d'altres programes de pressupostos mitjançant la descàrrega automàtica en format FIEBDC.

Presto és un programa de pressupostos, ja utilitzat per milers de professionals de projectes, que permet calcular el cost probable d'execució dels edificis que dissenyen. L'objectiu de LAMP és facilitar aquesta tasca.