Des de la nostra organització li informem que la nostra pàgina web utilitza cookies per oferir els nostres productes i serveis així com recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la instal·lació i l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.

Història

1972-1982

El 1972, neix Lamp Lighting. S'especialitza en lluminàries per a fluorescents i comença la fabricació d'estructures.

1982-1992

El creixement comercial s'afronta amb una nova estructura d'empresa i una renovació de la fàbrica. S'amplia el ventall de productes incloent la gamma industrial i estructures fluorescents. Presència a fires internacionals (Hannover90).

1992-2000

Es produeix la primera sistematització del magatzem millorant el procés d'expedició. El departament de R + D es reforça amb la finalitat d'ampliar la gamma de productes. S'amplia la gamma de productes amb la família de Downlights i s'adapta la baixa luminància en estructures i lluminàries. L'expansió internacional es materialitza amb la nova fàbrica a Xile i es crea una delegació comercial a França.

2000-2007

  • History 11
  • historia-avant
  • Historia-fabrica

L'expansió continua amb presència comercial a Anglaterra. S'inicien les obres de la nova seu i hi robotitzen la producció d'estructures i lluminàries. Les oficines, el laboratori, la fàbrica i el magatzem s'han centralitzat i s'afronta el procés d'informatització logística. El departament de Màrqueting i Comercial es fusionen per orientar la nova imatge de marca i del catàleg tècnic a les necessitats del mercat.

La delegació de França es converteix en filial a 2008 i es posa en marxa la delegació comercial a Tàilandia per cobrir el sud-est asiàtic. També s'inicia la implantació a Xina amb un centre productiu i una oficina comercial.

Es restructura l'organigrama de l'empresa potenciant l'area tècnica i la de Recerca i Desenvolupament.

2008-2015

  • Historia 14
  • Historia 13
  • Historia-newshowroom

L'any 2008 s'organitza la primera edició dels Premis Lamp Lighting Solutions amb un gran èxit de participació que queda confirmat i superat en les següents edicions el 2009, 2010, 2011, 2013 i 2015 respectivament.

El 5 de Març de 2010 es va inaugurar LAMP CHINA, amb l'objectiu d'atendre la creixent demanda lumínica dels països asiàtics com Xina, Hong Kong, Taiwan i Corea, i d'aquesta forma poder estar més prop dels nostres clients i oferir-los un millor servei. El 2011, s'engega la Delegació de Lamp Lighting a Orient Mitjà, amb seu a Dubai. A més a finals de 2011, Lamp Lighting obre una nova delegació comercial a Londres (UK) per consolidar-se al mercat anglosaxó, i inaugura oficina comercial a Beijing (Xina) per endinsar-se al gegant asiàtic. El 2012 l'empresa inaugura una nova filial a Bogotà, Colòmbia; i a mitjans del 2012 es signa un contracte de col·laboració amb un nou partner als Estats Units i Canadà. Lamp Lighting comença el 2014 obrint una nova oficina comercial a Kuala Lumpur, Malàisia i a Lima, Perú.