Des de la nostra organització li informem que la nostra pàgina web utilitza cookies per oferir els nostres productes i serveis així com recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la instal·lació i l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.

Valors

Compromesos amb la llum

Propera: D'origen familiar, Lamp Lighting és una empresa propera que valora el treball en equip i posa moltíssima il·lusió en allò que fa. La seva direcció, formada per un equip professional i amb molta experiència en el sector, és accessible i creu en una comunicació de tu a tu, tant cap als seus clients com cap a treballadors i proveïdors, amb els quals els agrada mantenir un esperit de relació friendly. El tracte personalitzat que ofereixen tots els treballadors, des de gerència fins a producció, transmet una confiança als nostres clients i ens converteix en una multinacional localitzada. Empatitzem amb els clients i els acompanyem en cada projecte.

Arrelada: Fundada el 1972, Lamp Lighting és una empresa arrelada amb 42 anys d'història. Els seus orígens comencen a Terrassa, motor de la indústria de Catalunya, i es nodreix d'aquesta tradició industrial i cultural que l'han acompanyat des dels seus inicis, afegint l'experiència que ha aconseguit, i exportant el seu model de “savoir faire” per tot el món; desenvolupant-se de forma orgànica i amb molt sentit comú. Amb una visió internacional, l'empresa exporta els seus productes i serveis en diferents mercats internacionals.

Integrada: Lamp Lighting és una empresa integrada que està en tot el procés des de l'inici fins al final. La matèria grisa que pensa, els dissenyadors de producte que duen a terme les idees, fem testos i proves al laboratori, som fabricants i distribuïm a les filials que tenim a tot el món, fins a arribar a l'obra. Anem “de la A a la Z” i això ens permet una flexibilitat i una adaptació que altres empreses no tenen. Per això som bons a oferir producte custom-made i sempre destaquem per trobar lighting solutions.

Compromesa amb el disseny i l’enginyeria: Lamp Lighting és una empresa compromesa amb el disseny i l'enginyeria ja que com a ciutadans de Barcelona portem el disseny a la sang i forma part de nosaltres. Estem compromesos amb la innovació, valorem la creativitat i ens agrada poder utilitzar ambdues per aplicar-les a la tecnologia que és el nostre camp. Som una firma implicada amb el disseny, mostrem el nostre suport i ajuda a escoles, entitats i associacions relacionades amb el disseny. Ens agrada estar vinculats al món del disseny.

Sensibilitat per la llum: Lamp Lighting és una empresa que té sensibilitat per la llum. A Lamp Lighting més que producte, venem llum. I la bona il·luminació és la clau per a nosaltres. Ens agrada premiar el coneixement per la il·luminació, i estem al costat del lighting designer, figura que considerem necessària per aconseguir que la nostra vocació per la bona il·luminació tingui sentit. Per aquest motiu, des de 2008 organitzem els Premis Lamp Lighting Solutions que valoren el bon ús de la llum i li donen el protagonisme que aquesta mereix. A més, donem suport a les associacions de dissenyadors d'il·luminació i apostem per la formació lumínica. Estem implicats amb la il·luminació del cap al cor.

 

  • Certificat Rightlight
  • Certificat Aenor 9001
  • ecotic logo
  • Dee pro
  • Certificat IQNet
  • Certificat Aenor 4001