Des de la nostra organització li informem que la nostra pàgina web utilitza cookies per oferir els nostres productes i serveis així com recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la instal·lació i l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.

Case Studies

Tornar

Plaça Torrassa Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

Crèdits del projecte

Arquitecte: Xavier Bustos

Estudi d'Arquitectura: XNF Arquitectes

Promotor: Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat

Instal·ladora: Sece

Any: 2012

Lamp Solution: Bauline Air

Arribat al moment d'escollir la il·luminació de la Plaça Torrassa a L'Hospitalet, Xavier Bustos, arquitecte soci de l'estudi XNF Arquitectes, tenia clar que era molt important apostar pel LED.

El LED, degut al seu equilibri entre llarga vida, eficiència i reproducció cromàtica, és una font de llum molt òptima per utilitzar en espais exteriors. A més, s'ha de tenir en compte que és la font de llum amb més potencial, degut a la investigació contínua que es realitza actualment en aquest camp.

Per aquest motiu, XNF Arquitectes van escollir la lluminària BAULINE AIR de LAMP per incorporar en unes originals estructures de ferro galvanitzat les quals donen un toc singular a la plaça. Aquesta lluminària d'exterior disposa d'una òptica Spot, té un IP67 i incorpora 20 LEDs color blanc neutre, que ofereixen un flux lluminós de 4100 lumens amb un consum total de 23W. BAULINE AIR està fabricada en extrusió d'alumini anoditzat plata i tapes finals d'injecció d'alumini lacades en polièster color gris plata. Disposa d'un embellidor frontal de policarbonat serigrafiat plata i la seva font d'alimentació pot anar integrada a la lluminària o independentment d'aquesta.