Des de la nostra organització li informem que la nostra pàgina web utilitza cookies per oferir els nostres productes i serveis així com recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la instal·lació i l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.

Case Studies

Tornar

Restaurant OhBo

Crèdits del projecte


Arquitecte: Isabel López Vilalta + Asociados

Promotor: Restaurant OhBo

Constructora: VESTA Rehabilitación

Enginyer: Escoda i Associats

Fotògraf: Alejo Bagué

Lamp Solution: Imag

El Restaurant OhBo està situat en un carrer ampli del barri barceloní de Sant Gervasi. Representa una aposta nova en un ambient acollidor que convida a relaxar-se gaudint d'un menjar sa, a força de productes ecològics, de proximitat i de temporada.

Isabel López Vilalta + Asociados es van inspirar en un ambient d'aire industrial i materials recuperats. Van dissenyar la identitat del que ha de ser una franquícia mitjançant una estructura quadricular de ferro amb vidres antics i recuperats amb unes tonalitats verdes, blaves i grisenques, que revesteixen la paret principal del restaurant. Tot això adquireix major protagonisme amb l'ús del paper pintat efecte formigó i les instal·lacions deixades a la vista.

Les dues façanes, completament de vidre i amb vistes a un espai enjardinat, proporcionen l'aire de la naturalesa i vegetació que ens evoquen als productes del camp. Per atorgar certa privadesa a aquesta gran transparència, es va tamisar lleugerament aquestes vidrieres mitjançant una estructura metàl·lica i xapa deployé protegint al comensal del món exterior.

L'organització interior de les diferents taules recorre el local mitjançant un sofà chester de grans dimensions, 8 metres de llarg, i uns bancs de pell tipus poltre recolzats en la xapa deployé. Al centre, una taula de fusta massissa de robre presideix l'espai.

La calidesa i autenticitat la trobem en els materials nobles com la fusta, el ferro i la pell que han estat emprats en els mobles triats per a aquest espai.

IL·LUMINACIÓ

La participació de Lamp Lighting en aquest projecte es va materialitzar amb la instal·lació de diversos projectors Imag, un dels projectors d'interior més valorats del portfolio de Lamp Lighting. Combinant diverses innovacions tecnològiques, en la qual el seu cos és tant carcassa com dissipador, Imag es va dissenyar per a fluxos lumínics elevats, i va ser preparat per oferir l'última versió de COB (Chip on Board).